Mijn vader vertelde me altijd dat als ik kon gaan in een kamer vol kolom fans en vertel hen alles wat ze moeten weten over de carrière van mijn vader en hoe het begon, dan is de rest van mijn leven zou gemakkelijker zijn. Ik kan dat nu niet doen, maar ik heb de mogelijkheid om het te doen.

Ik begon deze blog in 2007. Mijn eerste artikel was over "Why Column Fans Are The Worst Fans". Ik heb nooit de bedoeling om te schrijven over dit onderwerp, maar ik dacht dat het leuk zou zijn om erover te schrijven. Wat ik u vandaag wil uitleggen is dat mijn vader, die opgroeide in een gezin met columns, zijn carrière in de journalistiek al op jonge leeftijd begon, door de homepage van een krant te verzorgen. Zijn passie voor journalistiek uiteindelijk maakte hem de redacteur en eigenaar van de krant.

In 2008 werd ik geïnterviewd door een van de tv-programma's (het is niet duidelijk wanneer) over mijn boek. Ik ben sinds eind jaren zeventig in Nederland. Ik woon in een appartement aan de B-25 in Rotterdam, waar mijn boek werd verkocht en een paar maanden later kreeg ik de baan als column fan.

Mijn favoriete kolom fans zijn degenen die eenvoudig zijn. Er zijn drie soorten kolommen fans: 1. Degene die ik eerder noemde - degene die je op je column. 2. Degene die je naast je column zet. 3. De kolom die u op uw eigen site gebruikt. De eerste heeft meer fan dan de tweede, maar de derde is de meest interessante. Het is geschreven door mijn collega Dorte Janssen. Het gaat over mijn boek, dat ik in 1998 schreef in een boekenrek in een kamer waar ik niet mocht zijn. 3.1 Het boek heet Columns of Fire: Why There Are So Many Fans and Why Their Bodies Die.

Carrière

Toen ik klaar was met school, studeerde ik economie en had ik het idee dat er een zeer eenvoudige manier is om de temperatuur te regelen. Het idee was dat het mogelijk zou moeten zijn om een ventilator van een standaard ventilator met een verwarmer te maken, en het zou in vele verschillende ruimten moeten kunnen werken.

Er was een probleem met de verwarming ventilator - er is geen warm water of warm water dispenser in de kamer. Dat wil zeggen, het warme water is altijd op een andere temperatuur in elke kamer. Als de ventilator werd aangedreven door een batterij, was het gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een kachel die het water zou koelen tot de juiste temperatuur. Om dit mogelijk te maken, bouwde ik een systeem om twee ventilatoren op batterijen aan te sluiten op een gemeenschappelijke kachel. Wanneer de ventilator aan staat, gaat de kachel aan en verwarmt de ventilator het water. Dit wordt een kolomfan genoemd. Dit betekent dat we een kolom ventilator hebben, maar het is ook een verwarmingssysteem.

Mijn visie

Mijn passie is om te creëren en te laten zien wat we kunnen bereiken met kolom fans. Maar om precies te zijn, ik ben geïnteresseerd in de technologie die de ventilator technologie die ons de mogelijkheid heeft gegeven om een aantal mooie en interessante apparaten te creëren heeft gemaakt.

Laat me je een beetje vertellen over mijn passie. Een paar jaar geleden had ik de kans om een gastpost te doen voor de Design Studio. Ik had het genoegen van het ontmoeten van een aantal echt interessante ontwerpers. Ze waren allemaal met behulp van deze cool uitziende kolom fans en werden ze gebruikt in een zeer creatieve manier. Dit was een grote schok voor mij, omdat, voor mij, deze ventilator apparaten waren gewoon heel gewoon en gewoon. Dus heb ik besloten om het eens te proberen. Ik denk dat ik kan zeggen dat deze kolommen mijn ontwerppraktijk op zo'n positieve manier hebben veranderd dat ik veel van de ontwerpideeën in kolommen heb kunnen ontwerpen en implementeren. Op deze manier kan ik de gebruikerservaring verbeteren, dat is mijn werk en passie.

Op sociale media vind je me op Facebook en Twitter. Ik ben zeer geïnteresseerd in het ontwerpen van een tafel ventilator die de ventilator kan in- en uitschakelen met een druk op de knop. Dus besloot ik er een te maken!

Ik ontwierp de tafelfan met behulp van het geweldige kolomventilatorvergelijkteam van ontwerper Jelle van Werkhoven en computergrafisch onderzoeker en modelmaker Arjen Schild. Het hele idee kwam van het idee van het in- en uitschakelen van de ventilatoren op de meest optimale manier op een manier die ze het meest comfortabel voor je zijn.

Ik maakte de tafel ventilator van een aluminium plaat om het een stevig gevoel te geven.

U vindt een demo-versie van de tafel fan op de facebook pagina! Ik zal na meer over dit binnenkort!

Het ontwerp is in het proces van wordt herontworpen voor het volgende ontwerp.